faq

Общи въпроси
Какво представлява UDS Game?

UDS Game е международна система за лоялност, позволяваща на ползвателите да получават отстъпки и да трупат точки във всички компании, участващи в UDS Game. За предприемачите UDS Game дава комплексно решение за техния бизнес, включващо: мобилно приложение и инструменти за оптимизация на бизнес процесите. UDS Game е мобилен продукт, с който чрез QR код/буквен код, ползвателите получават отстъпки и участват в системата за лоялност, като получават бонусни точки за препоръчване на компанията на други потенциални нейни клиенти. Приложението може да се свали безплатно в App Store и Play Market.

Как да се регистрирам в мобилното приложение?

За да се регистрирате и използвате UDS Game e необходимо:

  • Да свалите безплатно приложението на мобилното си устройство от App Store или Google Play Market. В полето за търсене въведете UDS Game.
  • След като стартирате приложението е необходимо да извършите кратка регистрация с вашия имейл, телефон или чрез социалните мрежи.
  • За получаване на отстъпки и бонусни точки в отделните заведения, натиснете „Играй“, после „Стани част“ в нашето приложение. След това ще може да въведете цифров код или да сканирате QR код с камерата си. Може да използвате както кода, стоящ в самото заведение, така и код от ваш приятел, който ви го препоръчва.
Какви са минималните технически изисквания към мобилното устройство?

Мобилният ви апарат трябва да е поне:

  • За IOS: Версия на операционната система 8.2 и по-нова.Приложението е оптимизирано за iPhone 4, iPad и iPod touch.
  • За Android: Версия на операционната система 4.0.3 и по-нова.
Къде могат да се получават отстъпки и бонус точки чрез UDS Game?

Можете да видите актуалния списък с места в самото приложение, в раздел „Места“, „Всички категории“, като може да настроите търсене в определен град.

Как да получа отстъпка чрез UDS Game?

За получаване на отстъпка в компания трябва просто да натиснете „Отстъпка“ от главното меню на приложението и да покажете кода.

Въпроси от клиенти
Как да стана ваш клиент?

За да получите лиценз за внедряване на UDS Game във вашия бизнес, моля изпратете заявка на: support@udsgame.com, в който трябва да напишете от кой човек или друг източник сте разбрали за нашата система за лоялност, както и да посочите вашите контактни данни: имена, име на компанията, телефон за връзка. Нашата компания ще се свърже с вас чрез дистрибутор.

Каква е разликата между пълната и ограничената версия?

В ограничената версия на UDS Game няма възможност за изпращане на push-уведомления към клиентите и създаване на купони. Също така е ограничена възможността за добавяне на касиери и създаване на новини: до 1 касиер и до 1 новина на седмица.
В пълната версия: могат да се добавят неограничен брой касиери, могат да се създават купони, има възможност за изпращане на push-уведомления 1 път в седмицата, а новини могат да се публикуват 2 пъти седмично.

Искам да предам управлението на UDS Game в моята компания на мой помощник, администратор.

За да поверите управлението на UDS Game на друг човек, създайте „Мениджър“ в раздел „Служители“. Мениджърът е ползвател, който има достъп до UDS Game Admin, но с ограничени права. В менюто на Мениджъра липсват: Личен кабинет, Настройки, Служители, Мениджъри. За да добавите мениджър, натиснете „Добавяне на мениджър“, след което в прозорец „Създаване на мениджър“ трябва да попълните задължителните полета: име, имейл (който може и да не съществува – ползва се като логин), парола и потвърждение на паролата. Другите полета не са задължителни. След натискане на „Запази“, даденият служител се появява в списъка с мениджъри. От тук нататък, мениджърът, използвайки своя имейл и парола, ще може да влиза в UDS Game Admin.

Как да дам на клиентите си възможност да плащат с отстъпки и да трупат точки /cashback/?

Трябва да създадете „Касиер“ в раздел „Служители“ в UDS Game Admin. Самият касиер трябва да си свали на мобилно устройтво UDS Game Cashier / безплатно от AppStore или PlayMarket / или може да използва web-версия с линка: https://c.udsgame.com. Следва проста регистрация с въвеждане на логин и парола, която е била създадена за него.

  • За четене QR код за отстъпка на клиент, просто натиснете „Сметка“ от менюто.
  • За използване на точки на клиент, трябва първо да сканирате QR кода от клиента и после ще видите колко точки е натрупал. След това в полето трябва да изпишете необходимото количество точки / които клиентът иска да похарчи / и да изпълните операцията.
Какво става с профила на моята компания, ако не платя навреме абонамента?

При забавяне плащането на абонамента, вашата компания няма да се вижда в приложението UDS Game, т.е. вашите клиенти няма да могат да използват натрупаните от тях точки и да ползват отстъпки. След плащане на абонамента, компанията ви отново ще стане активна.

Възможна ли е интеграция с външни програми?

Системата UDS Game има API за извършване на интеграции, които може да намерите на: udsgame.com/api-docs (или на руски език в UDS Game Admin в Материали). Също така, има готови плъгини за интеграция със следните отчетни системи: 1С, Трактир, iiko, R-Keeper, SmartTouch. Други въпроси по интеграцията може да зададете на: support@udsgame.com

Необходимо ли е допълнително оборудване за работа с UDS Game?

Не е необходимо да се купува допълнително оборудване. Всичко което трябва да направите е: да създадете в личния кабинет профил на служителя / касиер или администратор / и на неговия смартфон да свалите приложението. Ако служителят ви няма смартфон, може да използвате web-версията и тогава служителят ще изпълнява всички операции през браузър. А при извършване на интеграция с вашата система за отчетност, всички операции минават през отчетната програма, при което се въвежда 6 цифрения код, който излиза винаги под QR кода на екрана на клиента.

Защо цената на лиценза е в долари?

Компанията работи на международния пазар. По тази причина използваме най-разпространената по света валута. Плащането с карта ще се конвертира през валутата на тази страна, която обслужва банковата ви карта.

БЕЗОПАСНОСТ
Как се гарантира безопасността на системата UDS Game?

Ние поддържаме безопасност на всички нива. За да гарантираме това, ние използваме разпространени промишлени решения, като: Amazon AWS WAF, CloudFlare, Comodo SSL Security Certificate. Отделно от изброеното по-горе, ние използваме и наши собствени решения за мониторинг на аномални активности вътре в приложението.

Не намерихте отговор на вашия въпрос?

Обадете се на телефон:
+359 887 904 497 (за България)
+7495 125 30 36 (за други страни).

пн-пт от 9 до 21 по Българско време
сб-нд от 9 до 18 по Българско време

Напишете писмо до support@udsgame.com